HQTronics

Proximitylezers van HQTronics

De GSA402 is de nieuwste proximitylezer ontwikkeld door HQTronics. Bent u elektrotechnisch installateur? Dan kunt u deze lezer gratis* uitproberen!

De lezer is uitstekend geschikt voor buitengebruik aangezien de elektronica is ingegoten. De lezer is momenteel geschikt voor Wiegand, Dallas One Wire en Clock/Data. Wilt u een ander protocol gebruiken? Overleg met ons over de mogelijkheden!

> Lees alle specificaties
> Bekijk foto's

Meer informatie? Bel ons gerust: 0519-294314. Of stuur een e-mail naar info@hqtronics.nl.

 

Andere producten ontwikkeld door HQTronics
Elektronisch slot, GSA Toegangscontrole, tijdregistratiesystemen, draadloze oplossingen.

 

Over HQTronics

HQTronics is een handelsnaam van Hacquebord Elektronica. Onder deze naam produceert zij veel verschillende producten voor onder andere de beveiligings-, recreatie- en tijdregistratiemarkt. HQTronics beschikt over een eigen werkplaats. Door zowel het ontwerpproces als productieproces in eigen hand te houden kunnen de kosten laag blijven. Een idee kan van begin tot eind volledig uitgewerkt worden. Door de jaren heen is een uitgebreide kennis ontstaan van verschillende technieken en protocollen zoals iButton, Proximity, CAN, USB.

 

* Indien u de lezer niet wenst te gebruiken dient u deze binnen 30 dagen te retourneren. Wanneer wij na 30 dagen de lezer niet retour hebben ontvangen brengen we kosten voor de lezer in rekening.

HQTronics 2017 | Created by HQMatics